Category: Wayang

0

Train To Busan -Cerita Zombi yang patut tengok!

Bila scroll fb asyik naik cerita orang cakap pasal Train to Busan, sebenarnya teringin nak tengok juga. Suami pulak macam tau-tau aje puan isteri dia ni nak tengok cerita ni. Kami tengok dekat rumah...

5

Boboiboy The Movie

Hari ni As nak cerita pasal Boboiboy The Movie, animasi kanak-kanak yang sedang hot…. Petang semalam konon nak masuk pukul 2 petang punya, tapi bersiap pun dah lewat jugak, sampai AEON Manjung pun dah...